Commercial Traineeship

Als Nederlands meest toonaangevende specialist in non-food en nearly-food is Dayes de perfecte plek om je carrière te beginnen. Wij bieden getalenteerde afgestudeerden met managementambities, nieuwsgierigheid en ondernemersgeest een unieke start van hun professionele ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Ons Commercial Traineeship is de eerste stap naar een internationale carrière. Van je introductie op het hoofdkantoor in Zevenaar tot de eindpresentatie aan de directie, werk je aan echte projecten, vervul je junior functies en ontwikkel jij je persoonlijk leiderschapskwaliteiten.

Tijdens het 18 maanden durende Traineeship doe je ervaring op vanuit drie verschillende disciplines in meerdere landen. Je bouwt een breed netwerk op binnen de disciplines inkoop, category management en sales. Samen met jouw mentor en leidinggevende zorg jij voor persoonlijke en professionele groei en plannen jullie jouw toekomstige carrière pad.

Je doorloopt drie modules waarin je voor 70/80% van de tijd een junior functie bekleedt. De overige 20/30% van de tijd besteed je aan een zelfstandig project die jij samen met je mentor selecteert. Na een uitgebreid onboarding-traject waarin je alle afdelingen binnen ons internationale bedrijf hebt leren kennen start je met de module inkoop. In deze module werk je nauw samen met een van onze buyers zodat je alle ins en outs van de inkoopdiscipline leert kennen. Een deel van deze module zal je bij ons inkoopkantoor in China werkzaam zijn.

Nadat jij de module inkoop hebt afgerond start je met de module Category Management. Tijdens deze module ben jij samen met een Category Manager verantwoordelijk voor het samenstellen van het optimale assortiment voor onze klanten. Volg jij deze module in Nederland, België, Duitsland of misschien wel de UK?

Na het afronden van de module Category Management is het tijd om de door jou ingekochte producten tijdens de module Inkoop, gemaakte schappenplannen tijdens de module Category Management te verkopen aan onze klanten in de laatste module Sales. Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het maken en opvolgen van accountplannen. Samen met een Senior Accountmanager ga jij naar klanten toe om de door jullie op maat gemaakte plannen te presenteren en deals te closen!

Wat breng jij mee?

Ons Commercial Traineeship programma is voor starters met een resultaat gedreven mindset, veel ambitie en enige vorm van leiderschapservaring.

Als Commercial Trainee maak je van uitdagende projecten, die je samen met jouw mentor selecteert, een succes doordat jij je makkelijk kan aanpassen aan verschillende werksituaties. Herken jij onderstaande punten in jezelf? Solliciteer dan snel!

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding op het gebied van economie en management.
 • Maximaal 0-2 jaar werkervaring.
 • Extra activiteiten zoals topsport, relevante bijbaan, periode in het buitenland etc. op je cv? Dan heb je een streepje voor!
 • Affiniteit met, of ervaring in de retail branche is een pré, maar geen vereiste.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent internationaal georiënteerd.
 • Energiek, enthousiast, nieuwsgierig en zelfstandig zijn kernwaarden die jou definiëren.
 • Zelfbewust en de drive om continu te verbeteren.

Wat bieden wij jou?

Als Commercial Trainee heb jij de potentie om onze business en jouw carrière te transformeren. Jij hebt de ambitie, wij bieden je de ondersteuning en coaching die jij nodig hebt om jouw ambitie te verwezenlijken. Daarnaast kan je bij dit groeiende bedrijf rekenen op:

 • fulltime dienstverband (38 uur per week);
 • marktconform salaris;
 • persoonlijk ontwikkelingstraject bestaande uit:
  • aanvullende externe trainingen;
  • ondersteunende interne trainingen;
  • externe coaching sessies;
 • goede pensioenregeling;
 • fijne werksfeer en leuke collega’s;
 • internationaal werkveld.

Welkom in ons team

Wij zijn een groeiend bedrijf met veel ruimte voor ambitieuze starters die hun stempel willen drukken op de (toekomstige) bedrijfsvoering. Achter jouw persoonlijke doelen aangaan en groot dromen juichen wij toe. Dit past binnen onze open bedrijfscultuur waarin wij informeel met elkaar omgaan. ‘’Unlock the potential’’ is de kernwaarde die jouw toekomstige collega’s elke dag meenemen naar hun kantoor. Je zult per module onderdeel zijn van een ander team, hierdoor bouw je binnen no-time een breed netwerk op binnen de organisatie.

Zo kun je solliciteren

Als deze functie klinkt als de ongelooflijke kans waar jij op wachtte, solliciteer vandaag! Via onze website www.werkenbijdayes.com kan je via de link direct solliciteren met een recent cv en een gerichte motivatie.

 Heb je nog vragen over de inhoud van de functie dan kun je die stellen aan onze Commercial Trainee Kevin Uffing (+316 30306321).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.